Back to top
cuixa de xai al forn amb patata al caliu cuixa de xai al forn amb patata al caliu

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cuixa de xai al forn amb patata al caliu
  • es  pierna de cordero al horno con patata al rescoldo
  • fr  gigot d'agneau au four et sa pomme de terre cuite sous la cendre
  • it  coscia d'agnello al forno con patata alla brace
  • en  roast leg of lamb with ember-baked potato
  • de  Lammkeule aus dem Ofen mit in der Glut gegarter Kartoffel

<Plats a la carta. Carn>