Back to top
ous ferrats, patates fregides, pebrots i bistec ous ferrats, patates fregides, pebrots i bistec

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  ous ferrats, patates fregides, pebrots i bistec
  • es  huevos fritos, patats fritas, pimientos y bistec
  • fr  oeufs sur le plat, frites, poivrons et bifteck
  • it  uova fritte, patate fritte, peperoni e fettina
  • en  fried eggs, chips, peppers and steak
  • de  Spiegeleier, Pommes Frites, Paprika und Steak

<Plats a la carta. Plats combinats>