Back to top
amanida de cors de palmera amb pernil dolç i fruita seca amanida de cors de palmera amb pernil dolç i fruita seca

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de cors de palmera amb pernil dolç i fruita seca
  • es  ensalada de palmitos con jamón de York y frutos secos
  • fr  salade de coeurs de palmier au jambon d'York et aux fruits secs
  • it  insalata di cuori di palma con prosciutto cotto e frutti secchi
  • en  palm heart salad with cooked ham and dried fruits and nuts
  • de  Palmherzsalat mit Kochschinken, Trockenfrüchten und Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>