Back to top
lasanya de patata de la Vall amb botifarra negra i foie-gras d'ànec lasanya de patata de la Vall amb botifarra negra i foie-gras d'ànec

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  lasanya de patata de la Vall amb botifarra negra i foie-gras d'ànec
  • es  lasaña de patata de La Vall con butifarra negra y foie gras de pato
  • fr  lasagne de pomme de terre de La Vall au boudin noir et au foie gras de canard
  • it  lasagna di patata di la Vall con sanguinaccio e foie gras d'anatra
  • en  lasagne of potato from La Vall with blood sausage and duck foie gras
  • de  Lasagne mit Kartoffeln aus La Vall, Blutwurst und Enten-Foie-Gras

<Plats a la carta. Entrants i amanides>