Back to top
broqueta de filet de bou amb salsa de fines herbes broqueta de filet de bou amb salsa de fines herbes

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  broqueta de filet de bou amb salsa de fines herbes
  • es  pincho de filete de buey con salsa de finas hierbas
  • fr  brochette de filet de boeuf et sauce aux fines herbes
  • it  spiedino di filetto di bue con salsa alle erbe aromatiche
  • en  beef tenderloin brochette with a fine herb sauce
  • de  Rinderfiletspieß mit feiner Kräutersauce

<Plats a la carta. Carn>