Back to top
crema freda de meló amb espatlla ibèrica cruixent crema freda de meló amb espatlla ibèrica cruixent

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  crema freda de meló amb espatlla ibèrica cruixent
  • es  crema fría de melón con paleta ibérica crujiente
  • fr  crème froide de melon à l'épaule de jambon ibérique croustillante
  • it  crema fredda di melone con spalla iberica croccante
  • en  cold cream of melon soup with crunchy Iberian pork shoulder
  • de  kalte Melonencremesuppe mit knuspriger iberischer Schulter

<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>