Back to top
hamburguesa, bacó, calamars a la romana, ou ferrat i patates fregides hamburguesa, bacó, calamars a la romana, ou ferrat i patates fregides

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  hamburguesa, bacó, calamars a la romana, ou ferrat i patates fregides
  • es  hamburguesa, beicon, calamares a la romana, huevo frito y patatas fritas
  • fr  hamburger, bacon, calmars à la romaine, oeuf sur le plat et frites
  • it  hamburger, pancetta affumicata, calamari infarinati e fritti, uovo fritto e patate fritte
  • en  hamburger, bacon, battered squids, fried egg and chips
  • de  Hamburger, Speck, im Teigmantel frittierte Tintenfischringe, Spiegelei und Pommes frites

<Plats a la carta. Plats combinats>