Back to top
coca de pasta de full amb caviar d'albergínia, gambes, mozzarella i oli d'alfàbrega fresca coca de pasta de full amb caviar d'albergínia, gambes, mozzarella i oli d'alfàbrega fresca

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  coca de pasta de full amb caviar d'albergínia, gambes, mozzarella i oli d'alfàbrega fresca
  • es  coca de hojaldre con caviar de berenjena, gambas, mozzarella y aceite de albahaca fresca
  • fr  tourte de feuilleté au caviar d'aubergine, aux crevettes roses, à la mozzarellla et à l'huile d'olive au basilic frais
  • it  torta salata di pasta sfoglia con caviale di melanzana, gamberi, mozzarella e olio al basilico fresco
  • en  puff pastry pie with aubergine caviar, shrimps, mozzarella and fresh basil oil
  • de  Blätterteigfladen mit Auberginenkaviar, Garnelen, Mozzarella und frischem Basilikumöl

<Plats a la carta. Entrants i amanides>