Back to top
cua de bou amb botifarra blanca, ratafia i pinya tropical a la brasa cua de bou amb botifarra blanca, ratafia i pinya tropical a la brasa

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cua de bou amb botifarra blanca, ratafia i pinya tropical a la brasa
  • es  rabo de buey con butifarra blanca, ratafía y piña a la brasa
  • fr  queue de boeuf au boudin blanc, à la ratafia et à l'ananàs grillée
  • it  coda di bue con salsiccia catalana bollita al ratafia ed ananas alla brace
  • en  oxtail with boiled Catalan sausage, ratafia and grilled pineapple
  • de  Ochsenschwanz mit gekochter katalanischer Wurst, Ratafia und gegrillter Ananas

<Plats a la carta. Carn>