Back to top
cueta de rap a la planxa amb confitura de tomàquet, puré de flor de lotus i crema d'escamarlans cueta de rap a la planxa amb confitura de tomàquet, puré de flor de lotus i crema d'escamarlans

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cueta de rap a la planxa amb confitura de tomàquet, puré de flor de lotus i crema d'escamarlans
  • es  colita de rape a la plancha con confitura de tomate, puré de flor de loto y crema de cigalas
  • fr  queue de lotte de mer grillée à la tomate confite, à la purée de fleur de lotus et à la bisque de langoustines
  • it  coda di rospo alla piastra con confettura di pomodori, purè di fior di loto e crema di scampi
  • en  grilled angler fish tail with tomato preserve, lotus flower purée and lobters bisque
  • de  Seeteufelschwanz vom Blech mit Tomatenkonfitüre, Lotusblütenpüree und Kaisergranatcreme

<Plats a la carta. Peix i marisc>