Back to top
magret d'ànec amb reducció de salsa de cireres magret d'ànec amb reducció de salsa de cireres

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  magret d'ànec amb reducció de salsa de cireres
  • es  magret de pato con reducción de salsa de cerezas
  • fr  magret de canard à la réduction de sauce de cérises
  • it  magret d'anatra con riduzione di salsa alle ciliegie
  • en  magret of duck with a reduction of cherries sauce
  • de  Entenmagret mit Kirschsaucenreduktion

<Plats a la carta. Carn>