Back to top
bacallà al forn amb estofat de cigrons, gallina i peixopalo bacallà al forn amb estofat de cigrons, gallina i peixopalo

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà al forn amb estofat de cigrons, gallina i peixopalo
  • es  bacalao al horno con estofado de garbanzos, gallina y pejepalo
  • fr  morue au four au ragoût de pois chiches, de poulet et de stockfisch
  • it  baccalà al forno con stufato di ceci, gallina e stoccafisso
  • en  baked cod with chickpeas, hen and stockfish stew
  • de  Stockfisch aus dem Ofen mit Kichererbsen-Hühner-Stockfischeintopf

<Plats a la carta. Peix i marisc>