Back to top
pernil d'ànec curat a la sal i al pebre pernil d'ànec curat a la sal i al pebre

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  pernil d'ànec curat a la sal i al pebre
  • es  jamón de pato curado a la sal y a la pimienta
  • fr  jambon de canard affiné au sel et au poivre
  • it  prosciutto d'anatra stagionato con sale e pepe
  • en  duck ham cured with salt and pepper
  • de  in Salz und Pfeffer gereifter Entenschinken

<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>