Back to top
provolone amb verdures i bonítol fresc amb pedro ximenes i crema de cacauet provolone amb verdures i bonítol fresc amb pedro ximenes i crema de cacauet

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  provolone amb verdures i bonítol fresc amb pedro ximenes i crema de cacauet
  • es  provolone con verduras y bonito fresco con pedrojiménez y crema de cacahuete
  • fr  provolone aux légumes et au bonito frais au Pedro Ximénez et à la crème cacahuètes
  • it  provolone con verdure e palamita fresca con Pedro Ximénez e vellutata d'arachidi
  • en  Provolone cheese with vegetables and fresh bonito with Pedro Ximenez and peanuts cream
  • de  Provolone mit Gemüse und frischem Bonito mit Pedro Ximenez und Erdnusscreme

<Plats a la carta. Entrants i amanides>