Back to top
esponjós d'ametlles amb gelatina de cafè, gelat de citronel·la i crema de cardamom esponjós d'ametlles amb gelatina de cafè, gelat de citronel·la i crema de cardamom

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  esponjós d'ametlles amb gelatina de cafè, gelat de citronel·la i crema de cardamom
  • es  esponjoso de almendras con gelatina de café, helado de citronela y crema de cardamomo
  • fr  spongieux d'amandes à la gélatine de café, à la glace de citronelle et à la crème de cardamome
  • it  spumoso alle mandorle con gelatina di caffè, gelato di citronella e crema al cardamomo
  • en  almonds sponge with coffee jelly, lemon grass ice cream and cardamom cream
  • de  Mandelschwamm mit Kaffeegelatine, Melisseneis und Kardamomcreme

<Plats a la carta. Postres>