Back to top
filet mignon amb moll de l'os i reducció de vi de Toro filet mignon amb moll de l'os i reducció de vi de Toro

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet mignon amb moll de l'os i reducció de vi de Toro
  • es  filete mignon con tuétano y reducción de vino de Toro
  • fr  filet mignon à la moelle et à la réduction de vin Toro
  • it  filetto mignon con midollo e riduzione di vino di Toro
  • en  filet mignon with bone marrow and a reduction of Toro wine
  • de  Filet Mignon mit Knochenmark und Toro-Weinreduktion

<Plats a la carta. Carn>