La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca fetge d'ànec amb poma caramel·litzada i reducció de porto
- es hígado de pato con manzana caramelizada y reducción de oporto
- fr foie gras de canard à la pomme caramelisée et à la réduction de porto
- it fegato d'anatra con mela caramellata e riduzione di porto
- en duck's liver with caramelized apple and a reduction of port wine
- de Entenleber mit karamellisiertem Apfel und Portweinreduktion
<Plats a la carta. Carn>