Back to top
crema de cranc amb cremós de patata, vieira i oli de fonoll crema de cranc amb cremós de patata, vieira i oli de fonoll

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  crema de cranc amb cremós de patata, vieira i oli de fonoll
  • es  crema de cangrejo con cremoso de patata, vieira y aceite de hinojo
  • fr  bisque de crabe au crémeux de pomme de terre, à la coquille Saint-Jacques et à l'huile de fenouil
  • it  vellutata di granchio con crema di patata, cappasanta ed olio al finocchio
  • en  crab bisque with creamy potato, scallop and fennel oil
  • de  Krabbencremesuppe mit cremigen Kartoffeln, Jakobsmuscheln und Fenchelöl

<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>