La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca crema cremada a l'estil del xef amb gelat de pinyons
- es crema catalana al estilo del chef con helado de piñones
- fr crème brûlée à la manière du chef avec glace aux pignons
- it crema bruciata allo stile dello chef con gelato ai pinoli
- en crème brûlée chef's style with pine nuts ice cream
- de karamellisierte Cremespeise nach Art des Chefs mit Pinienkerneis
<Plats a la carta. Postres>