Back to top
salmorejo cordovès (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa) salmorejo cordovès (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  salmorejo cordovès (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)
  • es  salmorejo cordobés (tipo de gazpacho espeso típico de la cocina andaluza)
  • fr  salmorejo cordouan (sorte de gaspacho épais typique de la cuisine andalouse)
  • it  salmorejo alla maniera di Cordova (una sorta di gazpacho spesso tipico della cucina andalusa)
  • en  cordovan salmorejo (kind of thick gazpacho typical of Andalusian cuisine)
  • de  cordobaner Salmorejo (typisch andalusisches dickes Gazpacho)

<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>