Back to top
crema de meló amb encenalls de pernil ibèric crema de meló amb encenalls de pernil ibèric

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  crema de meló amb encenalls de pernil ibèric
  • es  crema de melón con virutas de jamón ibérico
  • fr  crème de melon aux copeaux de jambon ibérique
  • it  crema di melone con scaglie di prosciutto iberico
  • en  cream of melon soup with Iberian cured ham shavings
  • de  Melonencremesuppe mit iberischen Rohschinkenstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>