Back to top
llesca clotxa (plat típic de les Terres de l'Ebre) llesca clotxa (plat típic de les Terres de l'Ebre)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  llesca clotxa (plat típic de les Terres de l'Ebre)
  • es  rebanada de pan de payés clotxa (plato típico de las Tierras del Ebro)
  • fr  tranche de pain paysan Clotxa (plat typique de la cuisine des Terres de l'Ebre)
  • it  fetta di pane toscano Clotxa (piatto tipico della cucina delle Terres de l'Ebre)
  • en  clotxa slice of peasant's bread (typical dish of Terres de l'Ebre cuisine)
  • de  Bauernbrotschnitte Clotxa (typisches Gericht aus Terres de l'Ebre)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>