La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca llesca clotxa (plat típic de les Terres de l'Ebre)
- es rebanada de pan de payés clotxa (plato típico de las Tierras del Ebro)
- fr tranche de pain paysan Clotxa (plat typique de la cuisine des Terres de l'Ebre)
- it fetta di pane toscano Clotxa (piatto tipico della cucina delle Terres de l'Ebre)
- en clotxa slice of peasant's bread (typical dish of Terres de l'Ebre cuisine)
- de Bauernbrotschnitte Clotxa (typisches Gericht aus Terres de l'Ebre)
<Plats a la carta. Entrants i amanides>