Back to top
entrecot de vedella a la brasa amb foie-gras i porto entrecot de vedella a la brasa amb foie-gras i porto

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  entrecot de vedella a la brasa amb foie-gras i porto
  • es  entrecot de ternera a la brasa con foie gras y oporto
  • fr  entrecôte de veau grillée sur la braise au foie gras et au porto
  • it  entrecôte di vitello alla brace con foie gras e porto
  • en  charcoal-grilled veal entrecôte with foie gras and port wine
  • de  Entrecôte vom Kalb vom Rost mit Foie Gras und Portwein

<Plats a la carta. Carn>