Back to top
figues confitades amb reducció de moscatell i gelat d'avellana figues confitades amb reducció de moscatell i gelat d'avellana

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  figues confitades amb reducció de moscatell i gelat d'avellana
  • es  higos confitados con reducción de moscatel y helado de avellana
  • fr  figues confites à la réduction de muscat et glace à la noisette
  • it  fichi in confit con riduzione di moscato e gelato alla nocciola
  • en  figs preserved in a muscatel reduction with hazelnut ice cream
  • de  eingelegte Feigen mit Muskatellerreduktion und Haselnusseis

<Plats a la carta. Postres>