La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca filet de vedella bruna dels Pirineus amb oli de cendra de ceba
- es solomillo de ternera parda de los Pirineos al aceite de ceniza de cebolla
- fr filet de veau brune des Pyrénées à l'huile de cendre d'oignon
- it filetto di vitello bruno dei Pirenei con olio di cenere di cipolla
- en brown Pyrenean veal tenderloin with onion ash oil
- de Filet vom braunen Kalb aus den Pyrenäen mit Zwiebelaschenöl
<Plats a la carta. Carn>