Back to top
filet de vedella bruna dels Pirineus amb oli de cendra de ceba filet de vedella bruna dels Pirineus amb oli de cendra de ceba

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de vedella bruna dels Pirineus amb oli de cendra de ceba
  • es  solomillo de ternera parda de los Pirineos al aceite de ceniza de cebolla
  • fr  filet de veau brune des Pyrénées à l'huile de cendre d'oignon
  • it  filetto di vitello bruno dei Pirenei con olio di cenere di cipolla
  • en  brown Pyrenean veal tenderloin with onion ash oil
  • de  Filet vom braunen Kalb aus den Pyrenäen mit Zwiebelaschenöl

<Plats a la carta. Carn>