Back to top
filet de vedella a la brasa amb fetge d'ànec i reducció de vinagre de xerès filet de vedella a la brasa amb fetge d'ànec i reducció de vinagre de xerès

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de vedella a la brasa amb fetge d'ànec i reducció de vinagre de xerès
  • es  solomillo de ternera a la brasa con hígado de pato y reducción de vinagre de jerez
  • fr  filet de veau grillé au foie de canard et à la réduction de vinaigre de xérès
  • it  filetto di vitello alla brace con fegato d'anatra e riduzione di aceto di sherry
  • en  charcoal-grilled veal tenderloin with duck's liver and a reduction of sherry vinegar
  • de  Kalbsfilet vom Rost mit Entenleber und Sherryessigreduktion

<Plats a la carta. Carn>