La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca foie-gras amb ceba confitada, poma caramel·litzada i reducció de vinagre balsàmic de Mòdena
- es foie gras con cebolla confitada, manzana caramelizada y reducción de vinagre balsámico de Módena
- fr foie gras à l'oignon confit, à la pomme caramélisée et à la réduction de vinaigre balsamique de Modena
- it foie gras con cipolla confit, mela caramellata e riduzione d'aceto balsamico di Modena
- en foie gras with confit onion, caramelized apple and a reduction of balsamic vinegar of Modena
- de Foie Gras mit eingelegten Zwiebeln, karamellisiertem Apfel und Balsamessigreduktion
<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>