Back to top
bistec de vedella a la planxa, amanida verda, ou ferrat i patates fregides bistec de vedella a la planxa, amanida verda, ou ferrat i patates fregides

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bistec de vedella a la planxa, amanida verda, ou ferrat i patates fregides
  • es  bistec de ternera a la plancha, ensalada verde, huevo frito y patatas fritas
  • fr  bifteck de veau grillé, salade verte, oeuf sur le plat et frites
  • it  fettina di vitello alla piastra, insalata verde, uovo fritto e patate fritte
  • en  grilled veal steak, green salad, fried egg and chips
  • de  Kalbssteak vom Blech, grüner Salat, Spiegelei und Pommes frites

<Plats a la carta. Plats combinats>