La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca sopa de comté i nous amb cebetes glacejades amb romaní, farigola, llorer i fino
- es sopa de comté y nueces con cebollitas glaseadas con romero, tomillo, laurel y fino
- fr soupe de comté et de noix aux petits oignons glacés au romarin, au thym, au lauriel et au fino
- it zuppa di comté e noci con cipolline glassate, rosmarino, timo, alloro e fino
- en comté and walnuts soup with baby onions glazed with rosemary, thyme, laurel and fino
- de Compté-Walnuss-Suppe mit glacierten Jungzwiebeln mit Rosmarin, Thymian, Lorbeer und Fino
<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>