La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca cor de filet de vedella amb fetge d'ànec i salsa de porto
- es centro de solomillo de ternera con hígado de pato y salsa de oporto
- fr noix de filet de veau au foie de canard et à la sauce au porto
- it cuore di filetto di vitello con fegato d'anatra e salsa di porto
- en center sirloin of veal with duck's liver and a port wine sauce
- de Herzstück vom Kalbsfilet mit Entenleber und Portweinsauce
<Plats a la carta. Carn>