Back to top
cor de filet de vedella amb fetge d'ànec i salsa de porto cor de filet de vedella amb fetge d'ànec i salsa de porto

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cor de filet de vedella amb fetge d'ànec i salsa de porto
  • es  centro de solomillo de ternera con hígado de pato y salsa de oporto
  • fr  noix de filet de veau au foie de canard et à la sauce au porto
  • it  cuore di filetto di vitello con fegato d'anatra e salsa di porto
  • en  center sirloin of veal with duck's liver and a port wine sauce
  • de  Herzstück vom Kalbsfilet mit Entenleber und Portweinsauce

<Plats a la carta. Carn>