Back to top
cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana
  • es  crujiente de azúcar moreno con crema helada de avellana
  • fr  croustillant au sucre brun et crème glacée aux noisettes
  • it  croccante di zucchero greggio con crema gelata di nocciole
  • en  brown sugar crunchy sweet with hazelnut ice cream
  • de  Rohrzuckerkrokant mit gefrorener Haselnußcreme

<Plats a la carta. Postres>