Back to top
escudella i carn d'olla escudella i carn d'olla

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  escudella i carn d'olla
  • es  escudella i carn d'olla (sopa de fideos y arroz, con carne, verduras y legumbres servidas aparte)
  • fr  escudella i carn d'olla (pot-au-feu catalan, la viande est servie à part)
  • it  escudella i carn d'olla (lesso alla catalana con carne e verdure servite separatamente)
  • en  escudella i carn d'olla (noodles broth followed by stewed meat and vegetables)
  • de  Escudella i carn d'olla (Nudelsuppe gefolgt von gekochtem Fleisch und Gemüse)

<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>