Back to top
tempura (trossos de peix, marisc i verdures arrebossats i fregits) tempura (trossos de peix, marisc i verdures arrebossats i fregits)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  tempura (trossos de peix, marisc i verdures arrebossats i fregits)
  • es  tempura (trozos de pescado, marisco y verduras rebozados y fritos)
  • fr  tempura (beignets très légers de poisson, fruits de mer et légumes)
  • it  tempura (pezzi di pesce, frutti di mare e verdure infarinati e fritti)
  • en  tempura (pieces of fish, seafood and vegetables fried in batter)
  • de  Tempura (gebackene Fisch-, Meeresfrüchte- und Gemüsestückchen)

<Plats a la carta. Peix i marisc>