Back to top
banya de gasela (pastisset farcit de pasta d'ametlles) banya de gasela (pastisset farcit de pasta d'ametlles)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  banya de gasela (pastisset farcit de pasta d'ametlles)
  • es  cuerno de gacela (pastelillo relleno de pasta de almendras)
  • fr  corne de gazelle (petit gâteau fourré à la pâte aux amandes)
  • it  corna di gazzella (piccolo dolce farcito di pasta di mandorle)
  • en  gazelle horn (small cake stuffed with almond paste)
  • de  Gazellenhorn (mit Mandelmasse gefülltes Gebäck)

<Plats a la carta. Pastes>