Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "creixena" dins totes les àrees temàtiques

amanida cruixent de formatge brie amb carbassó amanida cruixent de formatge brie amb carbassó

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida cruixent de formatge brie amb carbassó
  • es  ensalada crujiente de queso brie con calabacín
  • fr  salade croustillante de fromage brie à la courgette
  • it  insalata croccante di formaggio brie con zucchine
  • en  brie cheese crunchy salad with courgette
  • de  knackiger Salat mit Brie und Zucchini

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'ànec amb cruixent de foie-gras i vinagreta de maracujà amanida d'ànec amb cruixent de foie-gras i vinagreta de maracujà

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'ànec amb cruixent de foie-gras i vinagreta de maracujà
  • es  ensalada de pato con crujiente de foie gras y vinagreta de maracuyá
  • fr  salade de canard au foie gras croustillant et à la vinaigrette de maracuja
  • it  insalata d'anatra con croccante di foie gras e vinaigrette al maracuja
  • en  duck salad with crunchy foie gras and passion fruit vinaigrette
  • de  Entensalat mit knusprigem Foie Gras und Maracujavinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i pernil cruixent amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i pernil cruixent

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i pernil cruixent
  • es  ensalada de lechugas variadas con queso de cabra y jamón crujiente
  • fr  salade de laitues variées au fromage de chèvre et au jambon croustillant
  • it  insalata di lattughe miste con formaggio di capra e prosciutto croccante
  • en  salad of assorted lettuces with goat cheese and crunchy cured ham
  • de  bunte Blattsalate mit Ziegenkäse und knusprigem Schinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'enciams variats, cruixent de porc i crostonets de pa torrat amanida d'enciams variats, cruixent de porc i crostonets de pa torrat

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'enciams variats, cruixent de porc i crostonets de pa torrat
  • es  ensalada de lechugas variadas, crujiente de cerdo y picatostes de pan tostado
  • fr  salade de laitues variées, de croustillant de porc et de petits croûtons de pain grillé
  • it  insalata di lattughe miste, croccante di maiale e crostini
  • en  salad of assorted lettuces, crunchy pork and croutons
  • de  bunte Blattsalate mit knusprigem Schweinefleisch und Croûtons

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de blat de moro cruixent i fumats amanida de blat de moro cruixent i fumats

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de blat de moro cruixent i fumats
  • es  ensalada de maíz crujiente y ahumados
  • fr  salade de maïs croustillant et de fumés
  • it  insalata di granturco croccante e affumicati
  • en  crunchy sweetcorn and smoked ingredients salad
  • de  Salat mit knusprigem Mais und Räucherprodukten

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de créixens amanida de créixens

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de créixens
  • es  ensalada de berros
  • fr  salade de cressons
  • it  insalata di crescioni
  • en  watercress salad
  • de  Brunnenkressesalat

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona
  • es  ensalada de berros con carpaccio de bacalao y vinagreta de trufa
  • fr  salade de cresson au carpaccio de morue et sa vinaigrette à la truffe
  • it  insalata di crescione con carpaccio di baccalà e vinaigrette di tartufo
  • en  watercress salad with cod carpaccio and a truffle vinaigrette
  • de  Brunnenkressesalat mit Carpaccio vom Stockfisch und Trüffelvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de créixens amb formatge fresc amanida de créixens amb formatge fresc

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de créixens amb formatge fresc
  • es  ensalada de berros con queso fresco
  • fr  salade de cresson au fromage frais
  • it  insalata di crescione con formaggio fresco
  • en  watercress salad with fresh cheese
  • de  Brunnenkressesalat mit Frischkäse

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de foie-gras amb cruixent de pa d'espècies, figues, favetes i fruita seca amanida de foie-gras amb cruixent de pa d'espècies, figues, favetes i fruita seca

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de foie-gras amb cruixent de pa d'espècies, figues, favetes i fruita seca
  • es  ensalada de foie gras con crujiente de pan de especias, higos, habitas y frutos secos
  • fr  salade de foie gras au croustillant de pain d'épices, aux figues, aux fèves fines et aux fruits secs
  • it  insalata di foie gras con croccante di pane di spezie, fichi, favette e frutti secchi
  • en  foie gras salad with spices crunchy bread, figs, baby broad beans and dried fruits and nuts
  • de  Foie-Gras-Salat mit knusprigem Kräuterbrot, Feigen, jungen Saubohnen und Trockenfrüchten

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de foie-gras d'ànec i cruixent de bacó ibèric amb reducció de vinagre de Mòdena amanida de foie-gras d'ànec i cruixent de bacó ibèric amb reducció de vinagre de Mòdena

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de foie-gras d'ànec i cruixent de bacó ibèric amb reducció de vinagre de Mòdena
  • es  ensalada de foie gras de pato y crujiente de beicon ibérico con reducción de vinagre de Módena
  • fr  salade de foie gras de canard et de croustillant de bacon ibérique à la réduction de vinaigre de Modena
  • it  insalata di foie gras d'anatra e croccante di pancetta iberica affumicata con riduzione d'aceto di Modena
  • en  duck foie gras and crunchy Iberian bacon salad with a reduction of vinegar of Modena
  • de  Salat mit Foie Gras von der Ente und knusprigen iberischen Speckstreifen mit Balsamessig-Reduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>