Back to top
aliment tradicional aliment tradicional

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

CATALUNYA. DEPARTAMENT DE SALUT; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de seguretat alimentària [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/304>

  • ca  aliment tradicional, n m
  • es  alimento con características tradicionales, n m
  • es  alimento tradicional, n m
  • fr  aliment traditionnel, n m
  • fr  denrées alimentaires présentant des caractéristiques traditionnelles, n f pl
  • en  food with traditional characteristics, n
  • en  traditional food, n

<Seguretat alimentària > Conceptes generals>

Definició
Aliment reconegut històricament com a producte tradicional, produït d'acord a referències tècniques codificades o registrades al procés tradicional o mitjançant mètodes de producció tradicionals, o protegit per una norma comunitària, nacional, regional o local.