Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "ibèric" dins totes les àrees temàtiques

amanida amb daus de salmó fumat, favetes, Gula del Norte i pernil ibèric amanida amb daus de salmó fumat, favetes, Gula del Norte i pernil ibèric

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb daus de salmó fumat, favetes, Gula del Norte i pernil ibèric
  • es  ensalada con dados de salmón ahumado, habitas, Gula del Norte y jamón ibérico
  • fr  salade aux dés de saumon fumé, aux fèves fines, à la Gula del Norte et au jambon ibérique (succedané de civelles)
  • it  insalata con dadolata di salmone affumicato, favette, Gula del Norte e prosciutto iberico (surrogato di cecoline)
  • en  salad with smoked salmon cubes, baby broad beans, Gula del Norte and Iberian cured ham (elvers substitute)
  • de  Salat mit Räucherlachswürfeln, jungen Saubohnen, Gula del Norte und iberischem Rohschinken (Glasaal-Ersatz)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec
  • es  ensalada de canónigos con virutas de jamón ibérico y foie gras de pato
  • fr  salade de mâche aux copeaux de jambon ibérique et de foie gras de canard
  • it  insalata di soncino con scaglie di prosciutto iberico e foie gras d'anatra
  • en  lamb's lettuce salad with Iberian ham and duck foie gras shavings
  • de  Feldsalat mit iberischen Rohschinkenstreifen und Foie Gras von der Ente

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de faves amb pernil ibèric amanida de faves amb pernil ibèric

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de faves amb pernil ibèric
  • es  ensalada de habas con jamón ibérico
  • fr  salade de fèves au jambon ibérique
  • it  insalata di fave al prosciutto iberico
  • en  broad beans with Iberian cured ham salad
  • de  Saubohnensalat mit iberischem Rohschinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de faves tendres amb perfum de menta i encenalls de pernil ibèric amanida de faves tendres amb perfum de menta i encenalls de pernil ibèric

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de faves tendres amb perfum de menta i encenalls de pernil ibèric
  • es  ensalada de habas verdes con perfume de menta y virutas de jamón ibérico
  • fr  salade de fèves fraîches au parfum de menthe et aux copeaux de jambon ibérique
  • it  insalata di fave fresche aromatizzate alla menta con scaglie di prosciutto iberico
  • en  salad of fresh broad beans perfumed with mint aroma and Iberian cured ham shavings
  • de  Salat mit jungen Saubohnen, Minzparfum und iberischen Rohschinkenstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de favetes amb menta i encenalls de pernil ibèric amanida de favetes amb menta i encenalls de pernil ibèric

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de favetes amb menta i encenalls de pernil ibèric
  • es  ensalada de habitas a la menta con virutas de jamón ibérico
  • fr  salade de fèves fines à la menthe et aux copeaux de jambon ibérique
  • it  insalata di favette con menta e scaglie di prosciutto iberico
  • en  salad of baby broad beans with mint and Iberian cured ham shavings
  • de  Salat mit jungen Saubohnen, Minze und iberischen Schinkenstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de favetes amb pernil ibèric amanida de favetes amb pernil ibèric

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de favetes amb pernil ibèric
  • es  ensalada de habitas con jamón ibérico
  • fr  salade de fèves fines au jambon ibérique
  • it  insalata di favette con prosciutto iberico
  • en  salad of baby broad beans with Iberian cured ham
  • de  Salat mit jungen Saubohnen und iberischem Rohschinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de favetes i pernil ibèric amb vinagreta de mel amanida de favetes i pernil ibèric amb vinagreta de mel

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de favetes i pernil ibèric amb vinagreta de mel
  • es  ensalada de habitas con jamón ibérico y vinagreta de miel
  • fr  salade de fèves fines au jambon ibérique et à la vinaigrette de miel
  • it  insalata di favette e prosciutto iberico con vinaigrette al miele
  • en  baby broad bean salad with Iberian cured ham and honey vinaigrette
  • de  Salat mit jungen Saubohnen und iberischem Rohschinken mit Honigvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de favetes saltades amb encenalls de pernil ibèric amanida de favetes saltades amb encenalls de pernil ibèric

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de favetes saltades amb encenalls de pernil ibèric
  • es  ensalada de habitas salteadas con virutas de jamón ibérico
  • fr  salade de fèves fines aux copeaux de jambon ibérique
  • it  insalata di favette saltate con scaglie di prosciutto iberico
  • en  salad of baby broad beans with Iberian cured ham shavings
  • de  Salat mit sautierten jungen Saubohnen und iberischen Rohschinkenstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de foie-gras d'ànec i cruixent de bacó ibèric amb reducció de vinagre de Mòdena amanida de foie-gras d'ànec i cruixent de bacó ibèric amb reducció de vinagre de Mòdena

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de foie-gras d'ànec i cruixent de bacó ibèric amb reducció de vinagre de Mòdena
  • es  ensalada de foie gras de pato y crujiente de beicon ibérico con reducción de vinagre de Módena
  • fr  salade de foie gras de canard et de croustillant de bacon ibérique à la réduction de vinaigre de Modena
  • it  insalata di foie gras d'anatra e croccante di pancetta iberica affumicata con riduzione d'aceto di Modena
  • en  duck foie gras and crunchy Iberian bacon salad with a reduction of vinegar of Modena
  • de  Salat mit Foie Gras von der Ente und knusprigen iberischen Speckstreifen mit Balsamessig-Reduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de formatge cruixent i pernil ibèric amb vinagreta de mostassa de Dijon amanida de formatge cruixent i pernil ibèric amb vinagreta de mostassa de Dijon

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge cruixent i pernil ibèric amb vinagreta de mostassa de Dijon
  • es  ensalada de queso crujiente y jamón ibérico con vinagreta de mostaza de Dijon
  • fr  salade de fromage croustillant et de jambon ibérique à la vinaigrette à la moutarde de Dijon
  • it  insalata di formaggio croccante e prosciutto iberico con vinaigrette alla mostarda di Dijon
  • en  crunchy cheese and Iberian ham salad with Dijon mustard vinaigrette
  • de  Salat mit knusprigem Käse und iberischem Rohschinken mit Dijon-Senfvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>