Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "krautrock" dins totes les àrees temàtiques

anxoves amb pètals de tomàquet, patata confitada amb romaní i oli d'herbes anxoves amb pètals de tomàquet, patata confitada amb romaní i oli d'herbes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  anxoves amb pètals de tomàquet, patata confitada amb romaní i oli d'herbes
  • es  anchoas con pétalos de tomate, patata confitada con romero y aceite de hierbas
  • fr  anchois aux pétales de tomate, à la pomme de terre confite au romarin et à l'huile d'herbes
  • it  acciughe con petali di pomodoro, patata confit con rosmarino ed olio alle erbe
  • en  anchovies with tomato petals, rosemary-preserved potato and herbs oil
  • de  Anchovis mit Tomatenblüten, eingelegten Kartoffeln mit Rosmarin und Kräuteröl

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

farcellet cruixent de verdures, gambes i bolets amb soja i oli d'herbes aromàtiques farcellet cruixent de verdures, gambes i bolets amb soja i oli d'herbes aromàtiques

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  farcellet cruixent de verdures, gambes i bolets amb soja i oli d'herbes aromàtiques
  • es  rollito crujiente de verduras, gambas y setas con soja y aceite de hierbas aromáticas
  • fr  rouleau croustillant aux légumes, aux crevettes et aux champignons et sa sauce au soja et à l'huile aromatique
  • it  fagottino croccante di verdure, gamberi e funghi con soia e olio d'erbe aromatiche
  • en  vegetable, prawn and mushroom crispy roll with soya and aromatic herb oil
  • de  knuspriges Teigtäschchen mit Gemüse, Garnelen und Pilzen mit Soja und aromatischem Kräuteröl

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

lasanya de cabra de mar amb oli d'herbes lasanya de cabra de mar amb oli d'herbes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  lasanya de cabra de mar amb oli d'herbes
  • es  lasaña de centollo al aceite de hierbas
  • fr  lasagne à l'araignée de mer à l'huile d'herbes
  • it  lasagne di grancevola con olio alle erbe
  • en  crab lasagne with herbs oil
  • de  Lasagne mit Seespinnenfüllung und Kräuteröl

<Plats a la carta. Pasta>

llamàntol escaldat amb oli aromatitzat amb alls i herbes llamàntol escaldat amb oli aromatitzat amb alls i herbes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  llamàntol escaldat amb oli aromatitzat amb alls i herbes
  • es  bogavante escaldado con aceite aromatizado con ajos y hierbas
  • fr  homard ébouillanté à l'huil parfumé à l'ail et aux herbes
  • it  astice scottato con olio aromatizzato all'aglio e alle erbe
  • en  blanched lobster with oil perfumed with garlic and herbs
  • de  blanchierter Hummer mit Knoblauch-Kräuteröl

<Plats a la carta. Peix i marisc>

molls amb guisat de verdures i oli d'herbes molls amb guisat de verdures i oli d'herbes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  molls amb guisat de verdures i oli d'herbes
  • es  salmonetes con guisado de verduras y aceite de hierbas
  • fr  rougets au ragoût de légumes et à l'huile d'herbes
  • it  triglie con stufato di verdure ed olio di erbe
  • en  red mullets with vegetables stew and herbs oil
  • de  Rotbarben mit Gemüseeintopf und Kräuteröl

<Plats a la carta. Peix i marisc>

molls amb verdures i oli d'herbes molls amb verdures i oli d'herbes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  molls amb verdures i oli d'herbes
  • es  salmonetes con verduras y aceite de hierbas
  • fr  rougets aux légumes et à l'huile d'herbes
  • it  triglie con verdure ed olio di erbe
  • en  red mullets with vegetables and herbs oil
  • de  Rotbarben mit Gemüse und Kräuteröl

<Plats a la carta. Peix i marisc>