Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "encendres" dins totes les àrees temàtiques

alarma contra incendis alarma contra incendis

<Construcció>

Font de la imatge

Atenció! La informació d'aquesta fitxa pot requerir una revisió.

Si teniu dubtes sobre un punt concret, adreceu-vos al Servei d'atenció personalitzada.

  • ca  alarma contra incendis, n f
  • es  alarma contra incendios

<Construcció > Edificis. Espais de construcció>

amanida amb encenalls de foie-gras, bolets confitats i vinagreta agredolça de codonyat amanida amb encenalls de foie-gras, bolets confitats i vinagreta agredolça de codonyat

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb encenalls de foie-gras, bolets confitats i vinagreta agredolça de codonyat
  • es  ensalada con virutas de foie gras, setas confitadas y vinagreta agridulce de dulce de membrillo
  • fr  salade aux copeaux de foie gras, aux champignons confits et à la vinaigrette aigre-douce de cotignac
  • it  insalata con scaglie di foie gras, funghi confit e vinaigrette agrodolce alla cotognata
  • en  salad with foie gras shavings, pickled mushrooms and quince preserve bittersweet vinaigrette
  • de  Salat mit Foie-Gras-Streifen, eingelegten Pilzen und süßsaurer Quittenkäsevinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida amb encenalls de formatge parmesà amanida amb encenalls de formatge parmesà

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb encenalls de formatge parmesà
  • es  ensalada con virutas de queso parmesano
  • fr  salade aux copeaux de parmesan
  • it  insalata con scaglie di parmigiano
  • en  salad with Parmesan shavings
  • de  Salat mit Parmesanstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'encenalls de foie-gras amanida d'encenalls de foie-gras

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'encenalls de foie-gras
  • es  ensalada de virutas de foie gras
  • fr  salade de copeaux de foie gras
  • it  insalata di scaglie di foie gras
  • en  foie gras shavings salad
  • de  Salat mit Foie-Gras-Streifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'encenalls de foie-gras amb ruca i poma amanida d'encenalls de foie-gras amb ruca i poma

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'encenalls de foie-gras amb ruca i poma
  • es  ensalada de virutas de foie gras con rúcula y manzana
  • fr  salade de copeaux de foie gras à la roquette et à la pomme
  • it  insalata di scaglie di foie gras con rucola e mela
  • en  foie gras shavings salad with arugula and apple
  • de  Salat mit Foie-Gras-Streifen, Rucola und Apfel

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'encenalls de foie-gras i formatge de cabra amanida d'encenalls de foie-gras i formatge de cabra

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'encenalls de foie-gras i formatge de cabra
  • es  ensalada de virutas de foie gras y queso de cabra
  • fr  salade de copeaux de foie gras et de fromage de chèvre
  • it  insalata di scaglie di foie gras con formaggio di capra
  • en  salad of foie gras shavings and goat cheese
  • de  Salat mit Foie-Gras-Streifen und Ziegenkäse

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'enciams variats amb pernil d'ànec i encenalls de foie-gras semicuit amanida d'enciams variats amb pernil d'ànec i encenalls de foie-gras semicuit

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'enciams variats amb pernil d'ànec i encenalls de foie-gras semicuit
  • es  ensalada de lechugas variadas con jamón de pato y virutas de foie gras micuit
  • fr  salade de laitues variées au jambon de canard et aux copeaux de foie gras micuit
  • it  insalata di lattughe miste con prosciutto d'anatra e scaglie di foie gras micuit
  • en  salad of assorted lettuces with duck ham and foie gras micuit shavings
  • de  bunte Blattsalate mit Entenschinken und halb durchgebratenen Foie-Gras-Streifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de canonges amb encenalls de pernil ibèric i foie-gras d'ànec
  • es  ensalada de canónigos con virutas de jamón ibérico y foie gras de pato
  • fr  salade de mâche aux copeaux de jambon ibérique et de foie gras de canard
  • it  insalata di soncino con scaglie di prosciutto iberico e foie gras d'anatra
  • en  lamb's lettuce salad with Iberian ham and duck foie gras shavings
  • de  Feldsalat mit iberischen Rohschinkenstreifen und Foie Gras von der Ente

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de faves tendres amb perfum de menta i encenalls de pernil ibèric amanida de faves tendres amb perfum de menta i encenalls de pernil ibèric

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de faves tendres amb perfum de menta i encenalls de pernil ibèric
  • es  ensalada de habas verdes con perfume de menta y virutas de jamón ibérico
  • fr  salade de fèves fraîches au parfum de menthe et aux copeaux de jambon ibérique
  • it  insalata di fave fresche aromatizzate alla menta con scaglie di prosciutto iberico
  • en  salad of fresh broad beans perfumed with mint aroma and Iberian cured ham shavings
  • de  Salat mit jungen Saubohnen, Minzparfum und iberischen Rohschinkenstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de favetes amb encenalls de pernil amanida de favetes amb encenalls de pernil

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de favetes amb encenalls de pernil
  • es  ensalada de habitas con virutas de jamón
  • fr  salade de fèves fines aux copeaux de jambon
  • it  insalata di favette con scaglie di prosciutto
  • en  baby broad beans salad with cured ham shavings
  • de  Salat mit jungen Saubohnen und Schinkenstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>